top of page

Rendszeres tartalomgyártás

Csapatunk több magyar előadónak készít tartalmat YouTube-ra, Spotify-ra és egyéb online platformokra. Online oktatóanyagok, belsős vállalati videók, podcastok és interjúk lebonyolítására teljes eszközparkkal, illetve Egerben bérelhető stúdióval is rendelkezünk!

Rendszeresen dolgozunk együtt több előadóval. Például két éve dolgozunk együtt Szabó Kristóffal is, akivel az OnlineMarketinges csatornája 230 000 követőt ért el TikTokon, 26 000 követőt tudhat YouTube-on és 25 000 követőt Instagramon.

Gyors megvalósítással és személyre szabott tartalmat gyártunk Neked is!

_MG_2069 (1).jpg
Kalti  aláírás kék 002.png

Referenciák

Az Atlantis Together csapatával Mauritániába utaztunk, ahol a Szahara Szeméről készítettünk dokumentumfilmet. A trailer összefoglalja a forgatási környezet nehézségét, a felejthetetlen élményeket és a tartalom stílusát, amit kifejezetten a YouTube-csatorna stílusához igazítottunk. 

om-education-yelwhi-png.png
BGC-hungary_kerek (1).png
logofeher (2).png
Telekom-300x200.png
gundel_magyar_arany.png
goosebumps_logo_szines.png

AKIK MÁR MEGBÍZTAK BENNÜNK

logo.PNG

Miért válassz minket?

Tisztában vagyunk a 21. század elvárásaival és változásaival. Korszerű eszközökkel, személyes egyeztetéssel visszük végig az elképzelésedet. Rövid határidőkkel dolgozunk, ezért hosszú távra tudsz tervezni a rendszeres tartalommal. Elkészítjük az arculatod színeivel az animációkat, grafikákat!

Intuitív arculat

egyedi grafikák002.gif
egyedi grafikák003.gif

Vegyük fel a kapcsolatot!

Üljünk le egy ingyenes konzultációra, ahol díjmentesen segítünk kidolgozni a lehető legjobb tartalomstratégiát. Legyen szó social média platformokról, oktatóanyagról vagy interjúkról, komplex megoldást kínálunk! 

Legrosszabb esetben is egy ingyenes tartalomstratégiával gazdagodsz majd a megbeszélés végére!

Állunk rendelkezésedre!

ÖSSZEFOGLALÓ IDEI MUNKÁINKBÓL

Tekintsd meg ezt a rövid összeállítást a 2022-es munkáinkból. Számos reklámfilm, arculati film, rendezvény-összefoglaló illetve talking-head jellegű céges tartalmat gyártottunk csapatunkkal.

Kérj tőlünk ajánlatot még ma, és 24 órán belül válaszolunk a megkeresésedre!

_MG_2069 (1).jpg
Vegyük fel a kapcsolatot!
arrow&v

Elérhetőségek

Köszönjük, hamarosan jelentkezünk!

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Beszéljük meg a részleteket, és valósítsuk meg a céljaikat közösen.

bottom of page