1.RW2

Imázsfilm a Cégének

Mutassuk meg a
Cégét?

Olyan cégekkel és vállalatokkal dolgozunk együtt, akiknek legyen szó akár egy kisebb helyi kávézóról készített imázsfilmről, vagy egy multinacionális vállalat országos kampányának tartalmáról, számunkra nincs lehetetlen kihívás. Jól ismerjük a B2B piac minden szegmensét és elvárását. Tisztában vagyunk azzal, hogy a céges megjelenés világában a legfontosabb elvárás a feszes határidők betartása, illetve a modern képi világ megjelenítése.

Ajánlatkérésére 24 órán belül válaszolunk, és az adott szakterületen szakértő munkatársainkkal már 48 órán belül elkezdődhet a tervezés fázisa.

Miért készítse el velünk cége imázsfilmjét?

Így valósítjuk meg az elképzeléseit!

1. lépés -
Preprodukció

Első lépésként, ha kitöltötte az ajánlatról szóló kérdőívünket, egyeztetjük a koncepciót cége vagy vállalata márkaismertsége szerint. Közösen elkészítjük a kreatív koncepciót, meghatározzuk a büdzsét, egyeztetjük a helyszíneket, logisztikát és végül megalkotjuk a produkció pontos menetrendjét.

Megbeszéljük

2. lépés -
Produkció

Ez a lépés magába foglal minden olyan munkálatot, amelyet a helyszínen valósítunk meg. Legyen szó rendezésről, forgatásról, világításról, díszletről, drónos felvételekről vagy bármilyen forgatási környezet megteremtéséről.

3. lépés -
Utómunkálatok

Az utómunka szakaszába lépve nem csak a videó vágásáról, színkorrekciójáról, fényeléséről és a helyszínen rögzített hanganyagának keveréséről van szó. Ennek a lépésnek ugyanolyan fontos része a videó zenéjének kiválasztása, adott platformra való optimalizálása, a szükséges feliratok és grafikák elkészítése és a végső vágat átadása.

EZT MONDTÁK RÓLUNK

Kristóf hihetetlen precizitással vitte végig a projektet. A csapat kreativitása nem ismer határokat, minden részletre nagy hangsúlyt fektettek, igazi profik, akiken érződik, hogy nem csak egy újabb munkát kellett elvégezni. Magasan felülmúlta az elvárásainkat, öröm velük együtt dolgozni.

Nagyon várom az újabb közös munkát!

Horváth Balázs

Telekom - KraftLab vezető

Kristóf meghallgat, figyel, nyitott az ötletekre, aztán az elképzeléseinket profi módon láttatja és valósítja meg filmes eszközeivel. Nélküle  és csapata nélkül soha nem csináltunk volna 2 milliós nézettségű flashmobot!

Bese Nóra

Bethesda Gyermekkórház -

Kommunikációs igazgató

Csak ajánlani tudom: precíz, megbízható, munkájára igényes és igazán kreatív. Már sokadik alkalommal fordulok hozzá könnyűzenei eseményekkel kapcsolatos felvételek, kisfilm, klip, rendezvénybeszámoló - mikor mi - készítésére, és nyilván nem véletlen, ha másodszor, harmadszor is nála kopogtatunk. Szívből ajánlom a munkáját mindenkinek!

Balogh Eszter

Produkciós vezető

_MG_2069 (1).jpg
Vegyük fel a kapcsolatot!
arrow&v

Elérhetőségek

Köszönjük, hamarosan jelentkezünk!

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

Beszéljük meg a részleteket, és valósítsuk meg a céljaikat közösen.