top of page

Pillanatok

Párjainkat már 5 éve szolgáljuk ki hazai és nemzetközi vizeken egyaránt. A Nova csapata a letisztult és modern amerikai esküvői filmkészítést forradalmasítja.

 

Azokkal a párokkal dolgozunk együtt a legkönnyebben, aki nem csak egy hagyományos esküvői videót szeretnének, hanem akiknek a film a legfontosabb emlék a nagy napjukról. Elsősorban amerikai jellegű rövidfilmeket készítünk, amelyekben az elsődleges szempont a storytelling.

 

Stúdióminőségben rögzítjük a legszebb toastokat, párjaink gondolatait, amelyeket egymásnak fogalmaznak. Bevilágítjuk a nyitótáncot stb. Minden helyzetben a megoldásra fókuszálunk.

 

Egy szezon alatt maximum 15 párral dolgozunk együtt, hogy a lehető legjobban meg tudjuk ismerni őket, ezáltal a legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk Nekik nyújtani.

Long Wedding Table

Saci és Ati kihajózott a közös életbe,
eszméletlen balatoni jegyesfilm

Saciék különleges kívánsága volt, hogy az esküvőjük előtti napon hajózzunk ki velük, és készítsük el másnapra ezt a rövid történetet.

Könnyekkel küszködve nézték az esküvőjükön a filmet, amit a vacsora előtt vetítettünk le Nekik!

Saci és Ati

Vintage Wedding Decoration

Megható ceremónia a hegyek között

Petráék esküvője az első esküvőnk volt a 2021-es szezonban.

 

Különleges személységük azonnal összekovácsolt minket, és egy maradandó emléket készíthettünk Nekik.

Petra + Milán

Wooden Event Interior

A legszebb toast a Nádasban

A Nádas Pihenőpark az ország egyik legszebb esküvői helyszíne. A Csónakház falai tanúi lehettek a gyönyörű toastoknak, amelyek Lilláék esküvőjén hangzottak el.

A tó békés hullámzása és a nádas susogása keretet adott a meghitt ceremóniának, amit a Csónakház melletti kis szigeten tartottunk.

Lilla és Tibi

Outdoor Wedding Table

A legmeghatóbb nap
a Cseresznyés Pajtában

Nóri és Benedek történetét megtiszteltetés volt elmesélni. Bizalmukat élvezve egy igen különleges emléket készítettünk nekik, amit még az unokáik is izgatottan tudnak majd megtekinteni.

A Paks melletti gyönyörű Cseresznyés Pajtában mondták ki az "igent". A Pajta békéje, a legelésző lovak megadták a hangulatát ennek a különleges napnak.

Nóra és Benedek

Outdoor Event

Tölgyes Kúria, ahol az álmok összeérnek

A Badacsony bazaltorgonái, az erdei hangulat, a balatoni látkép mind-mind közrejátszott a meghitt hangulat megteremtésében.

Ancsa és Laci esküvője egy igazán emlékezetes nap marad számunkra. A Tölgyes Kúria falai között kötötték össze életüket.

Ancsa és Laci

Outdoor Wedding Table

Lélegzetelállító toast
a Viktória Fogadóban

Lilla és Ádám szerelmét már az első közös megbeszélésen éreztük. A közös munka végig azonos energiaszinten zajlot, és büszkén olvastuk Lilla sorait, amit Rólunk írt:

Számomra még mindig hihetetlen, hogy Kristóf ezzel a tehetségével és látásmódjával "egyszerű" esküvői párokat ajándékoz meg. 10 percben összefoglalt mindent, amire és ahogyan 50 év múlva is emlékezni szeretnénk az esküvőnk napjára. Kedves párok, akik ezt az ajánlást olvassátok és esetleg azon hezitáltok, hogy vajon Kristóf lesz-e a megfelelő választás, ne gondolkodjatok tovább, higgyétek el, Ő lesz az!

Lilla és Ádám

Wedding Dress

Daniék találkozása
Kecskemét szívében

Szívből ajánljuk Kristófot!

Csodálatra méltó, hogy milyen tehetséggel és profizmussal végzi a munkáját és milyen minőségi alkotást ad ki a kezei közül.

Ezen felül emberileg is jófej, közvetlen és segítőkész. Egy élmény volt vele együtt "dolgozni" (főleg ő dolgozott), hálásak vagyunk, hogy megismerhettük és, hogy egy csodaszép filmet készített nekünk életünk eddigi legszebb napjáról!

Lilla és Dani

+36 30 661 4804

  • White Facebook Icon

Keress Facebookon!

Kapcsolat
_MG_2069 (1).jpg
Vegyük fel a kapcsolatot!

Elérhetőségek

Sikeres kitöltés, hamarosan jelentkezünk!

bottom of page